Μήνυμα Δημάρχου

ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

     Ο Ανεξάρτητος Αυτοδιοικητικός Συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» του νυν Δημάρχου Δ. Μουζακίου και εκ νέου υποψήφιου για την ανάληψη της Δημοτικής Διοίκησης Φάνη Στάθη, απευθύνεται σε Σας ζητώντας την ψήφο σας, για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η γρήγορη μετάβαση του τόπου προς μια Νέα Εποχή Δημιουργίας και Ανάπτυξης!

     Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι:

    Εργαζόμαστε σκληρά για την άρση των συνεπειών των απανωτών κρίσεων της προηγούμενης τετραετίας (πανδημία, «Ιανός», ενεργειακό ζήτημα), για τη γρήγορη επούλωση των νέων «πληγών» της πρόσφατη θεομηνίας «Daniel» που αποτέλεσαν τροχοπέδη στην εξέλιξη των τοπικών κοινωνιών, που ταλαιπωρούν και σήμερα αφάνταστα τα νοικοκυριά (ιδιαίτερα των ευάλωτων ομάδων), τους αγρότες, τους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις.

    Προωθούμε ένα σύγχρονο παραγωγικό μοντέλο που βασίζεται στην καινοτομία και στις συνέργειες.

   Στηρίζουμε ουσιαστικά τους ευάλωτους, τη νεολαία, τον πολιτισμό, την απασχόληση, την εκπαίδευση και την κατάρτιση.

  Διεκδικούμε δυναμικά σύγχρονες υποδομές που αλλάζουν τη φυσιογνωμία και τις προοπτικές του Δήμου, καθιστώντας τον ελκυστικό για ιδιωτικές επενδύσεις και έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς της Ελλάδας.

  Αναβαθμίζουμε σταδιακά τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους δημότες και βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα της ζωής τους.

  Εξετάζουμε ενδελεχώς και επιλύουμε τα τοπικά προβλήματα, αντιμετωπίζοντας θετικά και αποτελεσματικά, ακόμη και το πιο μικρό αίτημα απ’ όπου κι’ αν προέρχεται.

  Αυξάνουμε την επισκεψιμότητα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, υλοποιώντας ένα Ολοκληρωμένο Πλάνο Οικιστικής Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής.

  Θέλουμε να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στη «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» επειδή:

  • Την τετραετία που πέρασε, κρατήσαμε γερά το «τιμόνι» του Δήμου μας ως Διοίκηση, εν μέσω ριζικών αυτοδιοικητικών αλλαγών και πρωτοφανών κρίσεων.
  • Αποδείξαμε ότι εκτός από άριστες διαχειριστικές και επιχειρησιακές ικανότητες, έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο και όραμα ανάπτυξης για το μέλλον.
  • Χάρη στο συγκεκριμένο πλάνο διοίκησης, υπηρεσιακής λειτουργίας και δημιουργίας που είχαμε εξ’ αρχής, ο Δήμος Μουζακίου: α) στάθηκε στο ύψος των έκτακτων περιστάσεων που προέκυψαν στην παρούσα θητεία, β) διεκδίκησε και έλαβε έκτακτες χρηματοδοτήσεις για επείγουσες παρεμβάσεις αποκατάστασης εκτεταμένων ζημιών και στήριξη πληγέντων στην περιοχή, γ) πρόσφερε στις τοπικές κοινωνίες τη βοήθεια και ενίσχυση που είχαν ανάγκη για να ορθοποδήσουν και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση για το Αύριο, δ) επέτυχε την ένταξη πολλών προγραμματισμένων έργων σε Ευρωπαϊκά και κρατικά προγράμματα, τα οποία μάλιστα προωθήθηκαν στο στάδιο υλοποίησης σε χρόνο ρεκόρ, ε) προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες στην εκτέλεση η δρομολόγηση μελετών, μεγάλων και μικρών παρεμβάσεων για να αλλάξει επίπεδο την ποιότητα ζωής των δημοτών ύψους άνω των 50 εκατ. ευρώ.

   Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ακόμη να γίνουν και θα γίνουν με την αρωγή όλων σας, αρχής γενομένης από την επομένη της 8ης Οκτωβρίου, την ημέρα της προσδοκώμενης μεγάλης Νίκης του Συνδυασμού μας στις κάλπες.