Αποστολία Ι. Αγγελάκη

Φάνης Στάθης: Η Λίνα Αγγελάκη από το Αγναντερό πιστοποιεί την μεγάλη νίκη!


«Η Λίνα Αγγελάκη είναι γεωπόνος και διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση στο Αγναντερό. Συνδυάζει δηλαδή την επιστημονική κατάρτιση με την επιχειρηματικότητα. Μόλις 27 ετών, αποφασίζει να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και με κάνει να ελπίζω για το μέλλον. Ένα μέλλον που προδιαγράφεται ευοίωνο, όταν νέοι άνθρωποι μας εμπιστεύονται και θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους. Το πρόγραμμά μας για τον πρωτογενή τομέα καταρτίστηκε και με τη συμβολή της Λίνας οι γνώσεις και το όραμα που έχει για το δήμο μας συμβάλλουν καθοριστικά στο πλάνο του συνδυασμού μας για την αυριανή διοίκηση του Δήμου Μουζακίου! Λίνα καλή επιτυχία!» δήλωσε ο υποψ. Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Δ. Στάθης.

  «Ανταποκρίθηκα στην πρόταση του κ. Φάνη Στάθη να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθώ με τα κοινά και συγκεκριμένα με την αυτοδιοίκηση και δεν κρύβω τον ενθουσιασμό μου. Αυτό που βάρυνε περισσότερο στην απόφασή μου είναι η έντονη προσωπικότητα του κ. Στάθη ο δυναμικός χαρακτήρας του, μα πάνω από όλα η αγάπη και το όραμά του για τον τόπο μας. Ο κ. Φάνης Στάθης διαμορφώνει μια νέα αντίληψη για την αυτοδιοικητική πολιτική και το σημαντικότερο είναι ότι δείχνει εμπιστοσύνη σε ΝΕΟΥΣ ανθρώπους που θα στηρίξουν το όραμά του. Από τη μεριά μου, ως νέος άνθρωπος αλλά και ως γεωπόνος θα διαθέσω όλες μου τις γνώσεις και τις δυνάμεις στην προσπάθεια βελτίωσης της κατάστασης και αναβάθμισης του τόπου μας» δήλωσε η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Δήμου Μουζακίου κ. Αποστολία Αγγελάκη.

Σύντομο βιογραφικό της Αποστολίας Ι. Αγγελάκη:

Αποστολία Ι. Αγγελάκη

Γεωπόνος Π.Ε.

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Πορεία» του υποψήφιου Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Δ. Στάθη

  • Είναι 27 ετών
  • Γεννήθηκε στο Αγναντερό Καρδίτσας του Δήμου Μουζακίου
  • Πτυχιούχος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος «Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης»
  • Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην «Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου του Βόλου
  • Πρακτική Εργασία ως γεωπόνος στο Δημαρχείο του Δήμου Μουζακίου
  • Αυτοαπασχολούμενη στην οικογενειακή μας επιχείρηση «ΑΝΘΗ-ΦΥΤΑ Αγγελάκης Ιωάννης» στο Αγναντερό Καρδίτσας
  • Γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών (ΕΠΙΠΕΔΟ ECDL)
  • Γνώσεις Αγγλικής Γλώσσας (ΕΠΙΠΕΔΟ C1 Advanced)
  • Ζει στο Αγναντερό Καρδίτσας, Δήμου Μουζακίου

Γραφείο Τύπου «Νέα Πορεία» Δήμου Μουζακίου